Tjänster

Fysioterapi

Fysioterapeutens huvuduppgift är att koppla samman rörelse och hälsa för att främja aktiv livsstil och hög livskvalitet. Med vetenskapligt grundad kompetens hjälper de människor i alla åldrar och med olika funktionshinder. Arbetet baseras på vetenskaplig evidens, mål sätts tillsammans med patienten, och fysioterapeuter främjar hälsa genom förebyggande och individuellt anpassad träning för att möjliggöra ett självständigt liv med bästa möjliga livskvalitet.
Läs mer

Klassisk svensk massage

Denna terapeutiska svenska massage är djupgående och avslappnande, lindrar muskelspänningar och ökar rörligheten. Den kan förebygga och behandla muskelproblem som spänningar, träningsvärk och knutor. Regelbunden massage visar sig vara effektiv mot rygg-, nack- och axelbesvär samt andra åkommor som huvudvärk och ischias. En regelbunden behandling bidrar till övergripande välbefinnande och ökad kroppskännedom.
Läs mer

Företagsmassage

Företagsmassage erbjuder anställda avkoppling och välbefinnande direkt på arbetsplatsen. Genom att minska stress och lindra muskelspänningar främjar företagsmassage en hälsosam arbetsmiljö och ökar produktiviteten. Samarbeta med mig för att ge dina anställda möjligheten att njuta av en avkopplande stund mitt i arbetsdagen.
Läs mer

Akupunktur

Akupunktur, en kinesisk behandlingsmetod sedan flera tusen år, använder tunna nålar i specifika punkter för att stimulera nerver och vävnader. Det resulterar i produktion av ämnen som kroppseget morfin, minskar smärta och ökar blodcirkulationen. Symtom kan förstärkas innan de minskar. Akupunktur fokuserar på kroppens naturliga läkningsprocess och behöver en holistisk ansats för att upprätthålla effekten.
Läs mer

Dansergonomi

Dansergonomi handlar om hur dans påverkar kroppen och syftar till att förebygga smärta och skapa en ergonomisk dansstil. Privatlektioner anpassas efter individuella behov och inkluderar aspekter som hållning, muskel- och ledspel samt övningar för förbättrad hållning oavsett danspartner. Det är till nytta för alla, särskilt de med smärta eller de som vill stärka och förebygga. Lärdomarna fokuserar på att förstå smärtorsak och utveckla mjukare rörelsemönster, vilket förbättrar dansförmågan som både förare och följare.
Läs mer
info@tinafysio.se | 070-754 63 62
Besöksadress Kransvägen 33 i Skinnskatteberg.
TinaFysio innehar F-skattebevis och är registrerat för moms.