Om TinaFysio

Bakgrund och behandlingare fysioterapi dansergonomi akupunktur massage friskvård

Fysioterapi

Dansergonomi

Akupunktur

Massage

Bakgrund

Verksamhetens bakgrund och behandlingar kommer från fysioterapi och friskvård vilka båda  är breda arbetsområden. Som legitimerad Fysioterapeut kan jag ge dig en trygghet i att komma fram till vilken behandling som passar dig. Jag använder mig främst av massage och akupunktur i min verksamhet men har även ett intresse för dans vilket ger möjlighet att vägleda dansare i dansergonomi. Till vardags har jag de senaste åren jobbat inom främst primärvård men även hemsjukvård. Min yrkesmässiga bakgrund inom fysioterapi ger möjlighet att analysera och behandla fysiska besvär såsom smärta eller nedsatt rörlighet. Samtidigt utnyttjar jag massage för att främja avslappning och minska muskelspänningar. 

Massage som fysioterapi och friskvård

Anledningen till att inkludera massage som behandling både som fysioterapi och friskvård är att jag inte bara strävar efter att lindra smärta utan samtidigt också främja en känsla av avkoppling och välbefinnande. Som egenföretagare finns större möjligheter att för mig som terapeut anpassa behandlingen efter dina önskemål vilket gör arbetet både stimulerande och personcentrerat.

Behandling med akupunktur

Mot bakgrund av en ökad efterfrågan som behandling inom fysioterapi och friskvård erbjuder jag akupunktur både som korta behandlingar och behandlingsserier. Akupunktur ger ytterligare dimension i den terapeutiska behandlingen eftersom det påverkar kroppen på flera plan samtidigt. Genom att använda principerna för akupunktur har jag ett ytterligare verktyg för att lindra smärta och främja läkning på ett mer holistiskt sätt. Jag har sett goda kliniska resultat på både huvudvärk, nacksmärta och s.k hälsporre. Många klienter upplever även ett ökat lugn långt efter behandlingen och även förbättrad sömn. 

Friskvård 

Många arbetsgivare ger sin personal friskvårdsbidrag men tyvärr är min erfarenhet att de sällan nyttjas, vilket är synd. Jag vill göra det enkelt för dig att få tillgång till friskvård och ger dig därför flexibla bokningsmetoder. Oavsett hur bidraget betalas ut från arbetsgivaren hjälper jag dig gärna om du är osäker på hur du ska gå till väga. Vissa företag använder friskvårdsleverantörer som till exempel Epassi för utbetalning medans andra behöver ett godkänt kvitto med specifikation av behandlingen. 

Friskvård för dig som företagare

Mina tjänster är avdragsgill hos skatteverket som friskvård och därför samarbetar jag gärna med företag. Företaget får ökad hälsa och välmående hos sina medarbetare som resultat av investering i deras hälsa. Det kan handla om t.ex företagsmassage eller direkt köp av andra tjänster, behandlingar eller värdebevis och presentkort. 

 

Några ord från mina kunder

Jag hade egentligen inga förväntningar innan privatlektionen. Nu efteråt undrar jag varför jag inte gjort detta tidigare. Tack Tina för att du så fint hjälpte mig att utveckla min dansstil.

Anja W

Danskurs Nässjö 2020
Tina har hjälpt mig att få bort smärtan mot min hälsporre.Behandlingen har varit akupunktur och det har fungerat mycket bra! Tina är väldigt kunnig och man märker att hon har ett genuint intresse och har en otrolig kunskap, jag känner mig trygg och omhändertagen som kund på alla vis.

Jag rekommenderar henne varmt!

Susann K

Skinnskatteberg 2023
Kändes väldigt professionellt. Mår dessutom mycket bättre efter behandlingarna.

Dennis L

Skinnskatteberg
Tina du såg en sak som inga sjukgymnaster sett/lagt märke till tidigare..En mycket bra sak för mig att träna på. Kändes kompetent!!

Hanna

Danskurs Blomsterhult

Lämna ett omdöme du också

Har du nyligen genomgått en behandling? Ditt perspektiv är ovärderligt! Berätta om din upplevelse och hjälp mig förstå dina behov bättre. Var med och påverka genom att lämna ett omdöme. Varje synpunkt räknas och jag ser fram emot att höra från dig.

Tack för att du tar dig tid att bidra!
Omdöme
info@tinafysio.se | 070-754 63 62
Besöksadress Kransvägen 33 i Skinnskatteberg.
TinaFysio innehar F-skattebevis och är registrerat för moms.