Företagsmassage

Företagsmassage, även känd som massage på jobbet, är en form av friskvårdande behandling som syftar till att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Den utförs på en hopfällbar massagebänk eller en särskild massagestol. Här är några fördelar och vanliga egenskaper för företagsmassage:

  1. Stressreducerande: Massage har visat sig vara effektivt för att minska stressnivåerna. Arbetsrelaterad stress kan leda till olika fysiska och mentala hälsoproblem, och massage kan hjälpa till att lindra spänningar och främja avslappning.

  2. Minskar muskelspänningar: Den Svenska klassiska massagen fokuserar ofta på att lösa upp muskelspänningar och förbättra cirkulationen. Det kan vara särskilt fördelaktigt för personer som sitter mycket under arbetsdagen och riskerar att utveckla spänningar i nacke, axlar och rygg.

  3. Förbättrar produktiviteten: Genom att minska stress och lindra muskelspänningar bidrar företagsmassage till att förbättra produktiviteten och öka den övergripande arbetsprestationen.

  4. Friskvårdande insats: Företagsmassage ses som en del av företagets friskvårdsprogram och kan vara ett incitament för anställda att ta hand om sin hälsa. Kostnaden är avdragsgill.

  5. Lugn och återhämtning: Massage erbjuder också en stund av avkoppling och återhämtning. Det kan hjälpa anställda att återfå energi och fokus under arbetsdagen.

info@tinafysio.se | 070-754 63 62
Besöksadress Kransvägen 33 i Skinnskatteberg.
TinaFysio innehar F-skattebevis och är registrerat för moms.