Klassisk svensk massage

Denna terapeutiska svenska massage är djupgående och avslappnande, lindrar muskelspänningar och ökar rörligheten. Den kan förebygga och behandla muskelproblem som spänningar, träningsvärk och knutor. Regelbunden massage visar sig vara effektiv mot rygg-, nack- och axelbesvär samt andra åkommor som huvudvärk och ischias. Massage ökar blodflödet, förbättrar syre- och näringstillförseln i musklerna, stärker immunförsvaret, sänker blodtrycket och främjar prestation och återhämtning. En regelbunden behandling bidrar till övergripande välbefinnande och ökad kroppskännedom.

Denna terapeutiska och djupgående klassiska svenska massage erbjuder en välgörande behandling för att minska muskelspänningar, smärta och rörelsebegränsningar. Terapeuten arbetar tillsammans med dig för att adressera och lösa muskulära problem.

Behandlingen har förebyggande fördelar och kan användas för att behandla muskelspänningar, träningsvärk, muskelknutor samt för allmän avslappning. Regelbunden massage visar sig vara effektiv mot rygg-, nack- och axelbesvär, och den kan spela en nyckelroll i behandlingen av huvudvärk, musarm, golfarmbåge, tennisarmbåge och ischias. Även utan tidigare besvär har massage en förebyggande inverkan och bidrar till allmänt välbefinnande.

Massage har många positiva effekter, inklusive att göra spända muskler elastiska, öka blodflödet och förbättra syre- och näringstillförseln i musklerna. Den ökar också lymfcirkulationen, stärker immunförsvaret, sänker blodtrycket och förbättrar både prestation och återhämtningsförmåga. Dessutom ger den ökad kroppskännedom. En regelbunden behandling kan alltså ha både terapeutiska och förebyggande hälsofördelar.

info@tinafysio.se | 070-754 63 62
Besöksadress Kransvägen 33 i Skinnskatteberg.
TinaFysio innehar F-skattebevis och är registrerat för moms.